Doar EVGA si Corsair mai ofera 10 ani de garantie pentru anumite modele de surse, in timp ce Seasonic este singura care ofera 12 ani pentru produsele de elita.

 

 

Dedicate jocurilor si overclocking-ului, sursele Hydro PTM sunt disponibile in trei variate, de 550W, 650W si 750W. Toate variantele sunt complet modulare, certificate 80 PLUS Platinum iar modelul de 750W este echipat cu mai multi conenctori EPS. De racirea acestor surse se ocupa un ventilator FDB de 135mm.

 

Cum e si normal pentru o sursa care ofera 10 ani garantie, toate protectiile sunt prezente, Over Voltage Protection, Under Voltage Protection, Over Power Protection, Over Temperature Protection, Over Current Protection si Short Circuit Protection.

Asa cum era de asteptat, FSP a ales sa foloseasca doar capacitori japonezi de inalta calitate, pentru sursele Hydro PTM. Daca ar fi sa gasim si un punct negativ, temperatura sursei e cu 10 grade mai mica decat specificatiile ATX.

Toate sursele FSP Hydro PTM sunt concepute pe platforma moderna proprie, cu design half-bridge, covertorii DC-DC si LCC pe partea secundara.

Cu un pret care se situeaza in jurul sumei de 400 RON, FSP Hydro PTM concureaza direct cu modelele ca Corsair HX care ofera tot 10 ani garantie. FSP untilizeaza propria platforma pentru producerea surselor Hydro PTM pe cand Corsair utilizeaza platforma CWT pentru producerea serie HX.