Update-ul 21 la Playerunknown’s Battlegrounds aduce mult asteptata harta de antrenamet.

Harta are marimea de 2×2 km si poate fi accesata prin apasarea butonului Training Mode din lobby.

Doritorii pot exersa cu orice arma din joc, harta fiind dotata cu doua Shooting Range-uri de 800, respectiv 400m. Harta dispune de un circuit pe care se pot testa diferite masini, un drum offroad si un spatiu pentru exersarea aruncarii grenadelor.

LaParachute Practice Rage, jucatorul poate simula aterizarea intr-un cerc definit sau o poate folosi pentru a ajunge mai repede oriunde pe harta.

O sesiune de antrenamet poate cuprinde un numar de maxim 20 de jucatori, iar sesiunea dureaza 30 de minute.

Gloantele poat atinge ceilalti jucatori insa viata nu poate scadea sub 1%.

Pe langa modul de antrenament, PUBG are si o noua arma, MK47 Mutant. Aceasta este un AR care trage in single fire sau burst si foloseste gloante de 7.62 mm. Capacitatea magaziei este de 20 de gloante iar cu extended mag la 30. Arma este disponibila pe toate hartile PUBG.

Un nou vehicul apare odata cu acest update, Tuksai. Aceasta are trei roti si este disponibila doar pe harta Sanhok. Poate transporta maxim 3 persoane si este mai lenta decat celelate vehicule.

Sistemul de recompense a suferit si el modificari. Daca pana acum acesta ii avantaja pe cei cu performante mai bune in jocuri, acum acesta avantajeaza atat pe cei care joaca mult cat si pe cei cu randament bun.

Un nou sistem denumit “Supply System” ofera misiuni zilnice cu recompense in crate-uri, in functie de cate XP-uri s-au strans.

Laser Sight este ultimul atasament aparut odata cu update-ul 21. Acesta se monteaza in locul pentru grip si ofera avantaje in close combat, cand nu este folosit iron sight-ul sau alt scope.

Informatii despre conexiunea la internet si pingul din timpul jocului sunt acum disponibile. Acestea se pot activa din Settings/ Gameplay/ UI/ Network debug statistics.

Cercul albastru a suferit modificari, devenind mai vizibil dupa acest patch.

Acestea sunt principalele scumbari din patch 21, restul constant in bug-uri rezolvate.