Colorful iGame GTX 1080 TI KUDAN vine overclocked din fabrica este echipata cu 3 ventilatoare are sistem de racire hibrid si ocupa 3 sloturi. Este cea mai rapida placa video pentru jocuri de pe piata.

Pentru aceasta placa vide,Colorful a selectat cele mai bune GP102 cu cel mai buni siliciu pe pentru a oferi performanta si stabilitate in overcloking. La 1 procesor acceptat au fost respinse alte 100 pentru acesta placa video care ofera cea mai rapida frecventa din lume.

Placa foloseste procesorul grafic GP102 ca orice alta placa video GTX 1080TI, are 3584 de nuclee CUDA si memorie de 11 GB DDR5X VRAM. Frecventa e de 1657 MHz si 1784 MHz in boost, devenind astfel cea mai rapida placa video pentru jocuri de pe piata.

Racirea aceste placi video este asigurata de Waterspout Cooler II care foloseste un sistem hibrid de racire, folosind atat racirea pe aer cat si racirea cu lichid.

Waterspout Cooler II este un cooler nou produs de iGamel, echipat cu iGame-Status Monitor cu care poti afla in timp real informatii importante despre placa video, cum ar fi frecventa, temperatura, viteza de rotatie a ventilatoarelor si cat din memorie este libera. Aceste informatii poti fi modificate de catre utilizator din programul iGame-Zone II.

Coolerul este demontabil si este compus din blocul pentru apa, pompele integrate si un radiator. Radiatorul este insitit de 3 ventilatoare cu presiune statica mare pentru a il face mai performant.

Din cauza acestei raciri custom, iGame GTX 1080TI ruleaza la temperaturi mici chiar si atunci cand aceasta este folosita la maxim.

iGame GTX 1080TI este alimentata prin conectori dual 8 pin, dispune de porturi 1x DVI, 2x HDMI si 2x DisplayPort.